Food is everything
the magazine

Food is everything, the magazine
YOUR DESTINATION FOR EXCLUSIVE SUMMER PRODUCTS
SUMMER 2021 EDITION



Recipes

Burrata Cheese and Tomato Crostone


7 ingredients

7 ingredients

Ingredients
  • 1 lb (454 g) de tomates mûres, trognons enlevés, épépinées, coupées en deux et tranchées en morceaux de 1 po d’épaisseur
  • 45 ml (3 c. à table) d’huile d’olive extra vierge
  • 65 ml (¼ tasse) de vinaigre balsamique Stefano
  • 225 g (1 boule) de burrata, défaite à la main
  • 4 tranches de pain croûté italien
  • Feuilles de basilic frais (garniture)
  • Sel et poivre fraîchement moulu, au goût
Preparation
  • Griller les tranches de pain jusqu’à ce qu’elles soient légèrement dorées.
  • Disposer les tranches de pain sur une assiette de service, ajouter les tranches de tomates, saler et poivrer, et étaler les morceaux de burrata. Saler et poivrer de nouveau avant de verser un filet d’huile d’olive extra vierge et de vinaigre balsamique Stefano.
  • Garnir de feuilles de basilic frais et servir.

You may also like

Article

Delicious tips to enjoy BBQ season!

Article

Delicious tips to enjoy BBQ season!


Recipes

Greek-style souvlaki salad from Stefano

Recipes

Greek-style souvlaki salad from Stefano


Article

A picnic in the sun

Article

A picnic in the sun

Outdoor gatherings are finally being allowed, so Christian Bégin invites Ricardo and Stefano Faita to...

Article

We love frozen delicacies!

Article

We love frozen delicacies!


Recipes

Grilled flatbread and asparagus

Recipes

Grilled flatbread and asparagus


Tips

Thousands of ways to adopt local products

Tips

Thousands of ways to adopt local products

Turn your grocery trips into culinary adventures that will lead you to discover the best...

Recipes

Cheese And Seasonal Tomato Tart

Recipes

Cheese And Seasonal Tomato Tart


Recipes

A Delicious, Easy Nacho Bar Using Leftover Brisket

Recipes

A Delicious, Easy Nacho Bar Using Leftover Brisket